Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

U kunt zich op elk gewenst tijdstip weer afmelden voor de nieuwsbrief.

E-mail adres:

Contact

SBO De Oosteres
Winkelsteeg 6
7607 AT Almelo
Telefoon: 0546 813085
E-mail: info@oosteresopoa.nl

Afgelopen dinsdag hadden we een leuke natuur / techniek les. Deze ging over constructies en bouwen. Om te ontdekken hoe dat allemaal het beste werkt en hoe je het kunt gebruiken hebben we zelf een wedstrijdje gedaan wie de hoogste toren kon bouwen van papieren stroken. Er waren maar 2 regels. Dat was dat je van de papieren stroken een L-profiel moest maken en dat je alleen lijm mocht gebruiken. De onderstaande resultaten zijn ook aankomende maandagavond te bewonderen tijdens de kijkavond!

Afgelopen donderdag was weer de jaarlijkse herfstwandeling van de school. Hieronder een aantal foto's van onze groep tijdens de wandeling.

Wij zijn groep 6/7b..!       Kevin, Mike, Dimitry, Xylan, Eray, Daan, Julia, Omediya, Anthony, Nigel, Talitha, Noël, Kimberly, Bram, Shay-Ann, Vincent, juf Tessa en juf Manon. Dit jaar een heel spannend jaar omdat we een groot aantal schoolverlaters in de klas hebben. Zij zullen aan het einde van het schooljaar naar het voortgezet onderwijs gaan. Maar voordat het zover is hebben we nog eerst een heel schooljaar voor ons. Met daarin allerlei leuke dingen zoals de herfstwandeling, het sinterklaasfeest, het kerstdiner, schoolonbijt, bezoek aan de middebare scholen, paasontbijt, spelletjesdag, schoolvoetbaltoernooi, sportdagen, projectweek en natuurlijk aan het einde van het jaar het schoolkamp. Via deze internet pagina houden we jullie een beetje op de hoogte over onze belevenissen! Tot snel! 

Dit zijn wij..!